Tabii, işte KOFI GROUP ve www.kofi.com.tr internet sitesi için bir KVKK (Kişisel Verilerin Korunması Kanunu) açıklaması:


KOFI GROUP Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası

KOFI GROUP olarak, müşterilerimizin kişisel verilerinin gizliliğini korumak ve bu verileri yasalara uygun bir şekilde işlemek bizim için büyük önem taşımaktadır. Bu nedenle, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) kapsamında müşterilerimizin kişisel verilerini nasıl işlediğimiz ve koruduğumuz hakkında aşağıdaki açıklamaları sunmak istiyoruz:

Veri Sorumlusu

  • Unvan: KOFI GROUP
  • Adres: [KOFI GROUP’un adres bilgileri]
  • Telefon: [KOFI GROUP’un telefon numarası]
  • E-posta: [KOFI GROUP’un e-posta adresi]

Hangi Kişisel Verileri Topluyoruz?

KOFI GROUP olarak, müşterilerimizin hizmetlerimizden en iyi şekilde faydalanabilmesi ve gereksinimlerini karşılayabilmemiz için belirli kişisel verileri topluyoruz. Bu veriler genellikle şunları içerir:

  • Ad, soyadı, iletişim bilgileri (e-posta adresi, telefon numarası, adres vb.),
  • Kullanıcı hesabı bilgileri (kullanıcı adı, şifre vb.),
  • Sipariş ve ödeme bilgileri,
  • İnternet sitesi kullanımıyla ilgili veriler (çerezler, IP adresi, tarayıcı türü, cihaz bilgileri vb.).

Kişisel Verilerin İşlenme Amaçları

Müşterilerimizin kişisel verilerini aşağıdaki amaçlarla işlemekteyiz:

  • Siparişlerin yerine getirilmesi ve müşteri destek hizmetleri sağlanması,
  • Kampanya, indirim ve duyuruların iletilmesi,
  • İnternet sitesi kullanımının analiz edilmesi ve iyileştirilmesi,
  • Yasal gerekliliklerin yerine getirilmesi.

Kişisel Verilerin Saklanması ve Güvenliği

KOFI GROUP olarak, müşterilerimizin kişisel verilerini güvenli bir şekilde saklamak ve korumak için gerekli teknik ve organizasyonel önlemleri almaktayız. Kişisel veriler, yalnızca belirli amaçlar için ve belirli süreler boyunca saklanır ve daha sonra yasal gereklilikler doğrultusunda imha edilir.

Kişisel Verilere Erişim ve İlgili Haklar

KVKK kapsamında, müşterilerimiz belirli haklara sahiptir:

  • Kişisel verilerine erişim hakkı,
  • Kişisel verilerinin düzeltilmesi veya silinmesi hakkı,
  • Kişisel verilerinin işlenmesine itiraz hakkı,
  • Kişisel verilerinin aktarılabilirliği hakkı.

Bu hakları kullanmak için veya kişisel verilerinizle ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen yukarıdaki iletişim bilgilerini kullanarak bizimle iletişime geçin.

Değişiklikler ve Güncellemeler

KOFI GROUP, bu Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası’nı zaman zaman güncelleyebilir. Güncellemeler internet sitesinde yayınlandığı tarihte yürürlüğe girer. Politikadaki önemli değişiklikler durumunda, müşterilere bildirim yapılacaktır.


Bu politika, KOFI GROUP’un müşterilerinin kişisel verilerini nasıl işlediği ve koruduğu hakkında genel bir bilgilendirme sağlamayı amaçlamaktadır.